Κατηγορίες

Κατασκευαστές

ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗΣ GUARDCAM

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ. ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΩΣ 10μέτρα ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ. ΟΤΑΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΚΙΝΗΣΗ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΧΟΥ

- ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΑΛΟΓΟΝΟΥ

- ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗΣ

- ΚΑΜΕΡΑ

- ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ-ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Περισσότερες λεπτομέρειες


147,60 € μετά φόρων

Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Online only

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

- ΛΑΜΠΑ ΑΛΟΓΟΝΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ C230W

- PIR ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΟ. ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΩΣ 10m ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ. ΤΟ ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ.

- ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ Ή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ.

- ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ PIR ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΣ. Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗΣ PIR ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 10m. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΣ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΩΣ 7 ΛΕΠΤΑ.

- ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ DVR ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SD 2Gb. Η ΚΑΡΤΑ ΧΩΡΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 750 ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ 20 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ Ή 1500 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΟΤΑΝ Η ΚΑΡΤΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΥΚΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.

- ΗΧΗΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΧΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

  1) HXOΣ "WARNING..."

  2) ΓΑΥΓΙΣΜΑ ΣΚΥΛΟΥ

  3) ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΗΧΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ

- ΡΥΘΜΙΣΗ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ.

- Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ 2 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ.

- ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΟ WINDOWS MEDIA PLAYER. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΜΕ ΕΝΑ SD-USB ΜΕΤΕΤΡΟΠΕΑ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ.

- ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΡΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ.

  1) ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ -ΦΩΣ, ΚΑΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΦΩΝΟ- ΕΝΕΡΓΑ

  2) ΜΕΡΑ -ΦΩΣ-ΜΗ ΕΝΕΡΓΟ/ ΚΑΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΦΩΝΟ- ΕΝΕΡΓΑ

      ΝΥΧΤΑ -ΦΩΣ, ΚΑΜΕΡΑ -ΕΝΕΡΓΑ / ΜΕΓΑΦΩΝΟ-ΜΗ ΕΝΕΡΓΟ

  3) ΜΕΡΑ-ΦΩΣ -ΜΗ ΕΝΕΡΓΟ / ΚΑΜΕΡΑ-ΕΝΕΡΓΟ / ΜΕΓΑΦΩΝΟ-ΜΗ ΕΝΕΡΓΟ

      ΝΥΧΤΑ-ΦΩΣ, ΚΑΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΦΩΝΟ-ΕΝΕΡΓΟ